Näringsjäst Willys

Kan man köpa näringsjäst hos Willys?

För tillfället går det inte att köpa näringsjäst hos Willys. För några år sedan så hade dem bjäst flingor i sitt sortiment, men dem verkar har försvunnit helt och hållet från webben och butiken.

Näringsjäst finns däremot att handla på andra butiker. Näringsjästen finns på några ICA butiker. men inte alla. Nackdelen är att näringsjästen brukar vara väldigt mycket dyrare i fysisk butik än det du kan hitta på nätet.

Vi på näringsjäst.se rekommenderar våran partner Svensk Hälsokost som säljer Bjäst flingor med gratis frakt (om du köper 2 förpackningar för totalt 118 kr). Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Om näringsjäst:

Näringsjäst är en typ av jäst som kan användas som livsmedelsingrediens. Jästen är en inaktiverad jäst som odlas på melass eller betsocker

Det används ofta för att göra veganska ostersättningar och kan också användas i rätter som popcorn och salladsdressing. Den inaktiva jästen är inte bara bra för att ersätta ost. Näringsjästen har många näringsmässiga fördelar, inklusive protein, fibrer och B-vitaminer som hjälper till att producera röda blodkroppar och hålla nervcellerna friska.

Det mest anmärkningsvärda näringsämnet i näringsjäst är kanske folsyra. Folsyra har visat sig minska risken för hjärtsjukdomar och stroke genom att sänka homocysteinnivåerna i blodet. Det har också visat sig minska nivåerna av en aminosyra som heter metionin som kan leda till levercancer när den ackumuleras med tiden.